HOROSCOP 11 septembrie: Racii ar putea fi avansaţi în funcţie, iar pentru Lei este o zi favorabilă afacerilor

Horoscop

HOROSCOP 11 septembrie: Racii ar putea fi avansaţi în funcţie, iar pentru Lei este o zi favorabilă afacerilor BERBEC: Vă veți trezi implicați în situații destul de ciudate care vor fi greu de gestionat. Nu disperați, pentru că ajutorul va sosi de acolo de unde vă așteptați mai puțin.
TAUR: Prietenii şi rudele vă pregătesc o surpriză. Tot astăzi veţi primi veşti bune sau propuneri tentante cu privire la un proiect inedit.
GEMENI: Sunteţi agitat din cauza unor proiecte începute mai demult. Acasă, ar fi bine să vă temperați nervozitatea şi să aveţi răbdare în discuţiile cu persoanele apropiate.
RAC: În plan profesional urmează o nouă etapă, mai ales în relațiile cu șefii. Este posibil să fiţi avansaţi în funcţie.
LEU: Este o zi favorabilă afacerilor. Fiţi cât mai atenţi şi primiţi cu braţele deschise orice oportunitate.
FECIOARĂ: Veţi simţi nevoia să faceţi lucruri frumoase pentru cei apropiaţi, iar acest gând vă ocupă toată ziua. Nu uitaţi și de responsabilităţile profesionale.
BALANŢĂ: Şarmul şi personalitatea dumnevoastră vă ajută la locul de muncă. S-ar putea să faceţi investiţii importante pentru casă şi să cheltuiţi o sumă mare de bani.
SCORPION: Ziua de astăzi vă aduce doar emoţii pozitive. În plan sentimental, nu este exclus să vă îndrăgostiţi la prima vedere.
SĂGETĂTOR: Relațiile cu familia și treburile în gospodărie vă solicită mult timp în prima parte a zilei. În funcție de situație, dialogul cu un prieten vă poate linişti.
CAPRICORN: Ziua vă va aduce multe momente frumoase alături de prieteni. Vă veţi simţi apreciat în cercul celor dragi.
VĂRSĂTOR: Identificaţi noi oportunităţi care vă vor aduce mai mulţi bani. În plan profesional, apare posibilitatea să fiţi remarcaţi de superiori.
PEŞTI: Aveţi multă energie şi puteţi să vă ocupaţi atât de treburile personale, cât și de cele profesionale. Încercați să vă concentraţi şi pe lucrurile importante.(citeste mai departe aici)

Sursa articol: aici

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Horoscop
Etalare zilnică RUNE mistice pe ZODII, MARŢI 17 septembrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 septembrie 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu …

Horoscop
NOU! Horoscop BANI şi SUCCES săptămânal, 16-22 septembrie 2019. Predicţii spre prosperitate pentru zodii!

Horoscopul financiar reprezinta unul din interesele majore ale interpretarilor astrologice, alaturi de horoscopul dragostei. Cum ne este influentata prosperitatea de catre Cosmos, cum ne este directionat norocul sau cum suntem ajutati sa facem actiuni benefice abundentei ? Iata intrebari vesnic actuale si teme preferate ale oamenilor din toate timpurile. "Fa …

Horoscop
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 17 SEPTEMBRIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce …