HOROSCOP 12 septembrie: Zi încărcată emoţional pentru Gemeni, iar Scorpionii atenţie la bani

Horoscop

HOROSCOP 12 septembrie: Zi încărcată emoţional pentru Gemeni, iar Scorpionii atenţie la bani BERBEC: Vă faceţi griji cu privire la o sumă de bani care trebuie să vă intre în conturi, însă sfatul nostru este să aveţi răbdare. Situația se va echilibra zilele următoare.
TAUR: Trebuie să vă convingeţi că alegerile făcute au fost bune și v-au ajutat în evoluție. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii în această perioadă.
GEMENI: Va fi o zi destul de încărcată emoţional. Există o mare probabilitate să vă îndrăgostiţi astăzi ceea ce vă va schimba mult viaţa.
RAC: Vreţi să faceţi mai mult decât trebuie și aveţi tendința de a vă suprasolicita la locul de muncă. Sfatul nostru este să vă folosiţi abilitățile pentru a vă pune în evidență.
LEU: Treceţi printr-o etapă de frământări și negocieri cu propriile voastre sentimente. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi măcinaţi de gânduri, ci să vă dedicați activităților relaxante.
FECIOARĂ: Vă aşteaptă o zi plină de emoţii. O rudă vă aduce o veste mult aşteptată, poate fi vorba de o nuntă. Seara vă bucuraţi alături de cei dragi la masa de sărbătoare.
BALANŢĂ: Vă lăsaţi măcinaţi de niște amintiri care se întorc cu mai multă intensitate decât vă așteptați. Nu este exclus ca un partener din trecut să vă caute.
SCORPION: Din punct de vedere financiar, ar trebui să încercaţi să reduceţi cheltuielile. În plus, nu este exclus să pierzi o sumă de bani, așa că fiţi foarte atenţi la acest aspect.
SĂGETĂTOR: Începeți ziua plini de optimism și cu o imaginație bogată. Aveți toate șansele să faceți schimbări importante în casă.
CAPRICORN: Deși aveți multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul de muncă. În prima parte a zilei, sunteți tentat să cheltuiți cam mult.
VĂRSĂTOR: Ziua de astăzi este favorabilă pentru comunicarea cu familia şi treburile gospodăreşti. Îndatoririle profesionale vă vor da bătăi de cap, dar sprijinul celor dragi vă va ajuta să treceţi mai uşor peste toate dificultăţile.
PEŞTI: Puteţi avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Posibil ca planurile voastre de viitor să se schimbe puţin. Spre seară, însă, totul va reveni la normal.(citeste mai departe aici)

Sursa articol: aici

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Horoscop
Etalare zilnică RUNE mistice pe ZODII, MARŢI 17 septembrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 septembrie 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu …

Horoscop
NOU! Horoscop BANI şi SUCCES săptămânal, 16-22 septembrie 2019. Predicţii spre prosperitate pentru zodii!

Horoscopul financiar reprezinta unul din interesele majore ale interpretarilor astrologice, alaturi de horoscopul dragostei. Cum ne este influentata prosperitatea de catre Cosmos, cum ne este directionat norocul sau cum suntem ajutati sa facem actiuni benefice abundentei ? Iata intrebari vesnic actuale si teme preferate ale oamenilor din toate timpurile. "Fa …

Horoscop
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 17 SEPTEMBRIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce …