HOROSCOP: Cuplul de diamant al toamnei. Se iau, fac copii și vor străluci o viață întreagă

Horoscop

HOROSCOP: Cuplul de diamant al toamnei. Se iau, fac copii și vor străluci o viață întreagă

Două semne zodiacale își vor uni destinele pentru totdeauna în această toamnă. Compatibilitatea dintre ele este puternică, iar astrele le sunt favorabile. Chiar dacă abia s-au întâlnit, le este sortit să rămână împreună.

Dacă faci parte dintr-una din aceste zodii, fii cu ochii în patru, pentru că perechea ta este aici sau este pe cale să apară. Iar împreună veți fi cuplul de diamant al toamnei, admirat de toți prietenii și gata să-și jure credință pentru tot restul vieții. Cu siguranță arzi de curiozitate să știi dacă faci parte din norocoasa pereche favorizată de stele!

Fecioara și Capricornul, cuplul de diamant al toamnei

Fiecare dintre aceste două zodii începe toamna cu dorința de a se implica într-o relație pe termen lung, care să strălucească prin pasiune și armonie. Ambele semne sunt profunde și caută să se autodepășească, să ajungă întotdeauna pe culmi. De data aceasta, ceea ce vor atinge sunt culmile iubirii.

Cea mai bună parte a acestei relații este că niciunul dintre parteneri nu și-a dat seama că dragostea dintre ei a crescut încetul cu încetul, ajungând la o atracție irezistibilă și mistuitoare. Este posibil ca, într-un singur moment, lucurile să se întâmple spontan și cei doi să nu mai poată rezista dorinței care îi împinge unul către celălalt. Exact ca-n filme, aceste două semne se trezesc cu uimire într-o relație cu vâlvătăi. Acest lucru este cu atât mai surprinzător cu cât ambele zodii sunt destul de calculate și meticuloase, dar, de data aceasta, iureșul dragostei le va lua pe sus.

Odată începută, această relație nu va lăsa loc plictiselii. Firi aventuroase, Fecioara și Capricornul se vor bucura de momente palpitante împreună. Pasiunea dintre cei doi nu este una temporară și va continua să ardă și după ce luna de miere se va sfârși.

Având întotdeauna ce să împărtășească, Fecioara și Capricornul nu se vor sătura unul de altul și vor continua să strălucească și la vârsta maturității, după ce vor întemeia un cămin și vor avea copii împreună. Pe lângă pasiunea intensă, cei doi nativi vor realiza că sunt compatibili la aproape orice nivel, aspect care îi transformă în cuplul perfect, scrie zumi.md(citeste mai departe aici)

Sursa articol: aici

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Horoscop
Etalare zilnică RUNE mistice pe ZODII, MARŢI 17 septembrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 septembrie 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu …

Horoscop
NOU! Horoscop BANI şi SUCCES săptămânal, 16-22 septembrie 2019. Predicţii spre prosperitate pentru zodii!

Horoscopul financiar reprezinta unul din interesele majore ale interpretarilor astrologice, alaturi de horoscopul dragostei. Cum ne este influentata prosperitatea de catre Cosmos, cum ne este directionat norocul sau cum suntem ajutati sa facem actiuni benefice abundentei ? Iata intrebari vesnic actuale si teme preferate ale oamenilor din toate timpurile. "Fa …

Horoscop
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 17 SEPTEMBRIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce …