HOROSCOP URANIA 17-23 AUGUST 2019. Cine suferă din dragoste săptămâna viitoare, cine câştigă bani

Horoscop

HOROSCOP BERBEC

Între 17 și 18 august, după-amiaza, discrete îmbunătățiri ale stării de spirit obținute prin izolarea de provocările cotidiene ori prin cufundarea în preocupări relaxante care îi "rup" de factorii de stres.

Citeşte şi Horoscop special! Zodii de femei imposibil de înlocuit

Vineri, 16 august 2019, 11:48 Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 4 octombrie a.c., și va introduce o necesară notă de disponibilitate pentru muncă, efort, răbdare, hărnicie, simț al datoriei, dar care va introduce, până pe 4 octombrie, cât va ține acest tranzit, măcar o dată, o stare de revoltă sau de mânie față de inițiativele unor șefi care doresc să reformeze sistemul de lucru, dar care mai mult complică lucrurile și îi obligă pe nativi să se supună unor măsuri absurde, de unde și fireasca reacție a Berbecilor de a se supune lor.

Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, dinamism, mobilizare rapidă, energie, dorința sau chiar plăcerea de a se implica în activități noi sau de a răspunde solicitărilor cu inima deschisă. Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, surprize financiare, "întâmplări fiscale" mai mult sau mai puțin enervante.

Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și va avea, până pe 15 septembrie, un efect pozitiv asupra stării lor de sănătate sau, în alt plan, în privința relațiilor de muncă. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până în dimineața zilei de 23 septembrie, oferind, alături de Marte și Venus, un sprijin real pentru starea lor de sănătate (susținere energetică, vitalitate, optimism, rapiditatea proceselor fiziologice). Din 23 august, după ora 17:34, va începe o perioadă de două-trei zile în care comunicarea va fi la cote importante, oferindu-le celor născuți în Berbec șansa de a se exprima liber, frumos și convingător.

HOROSCOP TAUR

Între 17 și 18 august, după-amiaza, tristeți sau dezamăgiri produse de unii prieteni, stare de confort și siguranță sau de comunicare afectivă reală, produse de alții.

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 4 octombrie a.c., și va accentua preocupările pedagogice și educative ale părinților. Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, enervări trecătoare, preocupări, mai vechi sau mai noi, în jurul unor ipostaze de viață în care li se pare că au greșit sau în legătură cu care se tem să nu aibă o abordare greșită. Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, atitudine conservatoare sau de respingere a oricărei variante înnoitoare care simt că nu le-ar aduce un echilibru și o motivație reală.

Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, atrăgând, până spre 15 septembrie a.c., limpezirea stării de spirit răscolite, până mai ieri, de temeri și neîmpliniri. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, alăturându-se, până în dimineața zilei de 23 septembrie a.c., perechii Marte/Venus, în tranzit prin casa emoțiilor și a creativității, oferindu-le artiștilor și interpreților un real suport astral alcătuit din luciditate, atenție pe detalii, răbdare în finisarea unui act de creație, temeinicie și echilibru interior.

Din 23 august, după ora 17:34, se vor pune, pentru două-trei zile, probleme financiare născute din vești, știri, informații cu privire la regimul fiscal sau la cel salarial pentru care simt nevoia de consultări și lămuriri. De la sfârșitul săptămânii viitoare, vor începe să funcționeze multe trigoane, simple sau regale, pe semnele de Pământ, care vor accentua logica, luciditatea, rațiunea, judecata corectă și pragmatismul și îi vor proteja de exagerări, subiectivism, slăbiciuni în gândire și decizii luate pe fondul mâniei sau al spaimei.
HOROSCOP GEMENI

Între 17 și 18 august, după-amiaza, satisfacții legate de postura publică, de imagine sau de viața lor profesională.

Pe 18 august, dimineața, Marte va intra în zodia Fecioarei și le va permite nativilor, până pe 4 octombrie, o mai bună mobilizare și eficiență în planul activităților domestice curente. Între 18 august, după ora 19:33, și dimineața zilei de 21 august, relații dinamice, uneori pline de contradicții cu cei apropiați; discuții, controverse, iritări sau exagerări de ambele părți. Între 21 august, după ora 7:37, și după-amiaza zilei de 23 august, "tresăriri" interioare stârnite de impresii, presimțiri, zvonuri privitoare la un subiect important în economia vieții lor.

Nu vor fi excluse stările organice legate de fiziologia organelor localizate în zona capului: tensiune nervoasă, migrene, tulburări de vedere, concentrare dificilă. Pe 21 august, la prânz, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei, semn în care va fi activă până pe 15 septembrie a.c., inducându-le celor născuți în Gemeni dorința de a desfășura activități specifice care să le dea senzația de ordine, curățenie (igienă) și confort.

În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până în dimineața zilei de 23 septembrie a.c., alăturându-se perechii Marte/Venus, în tranzit prin casa a IV-a, ridicând astfel, la cote de mare intensitate, atenția focalizată pe chestiunile familiale, casnice, locative, patrimoniale sau, în plan personal, de raportare la trecutul și moștenirile care îi definesc sau îi condiționează. Din 23 august, după ora 17:34, perioadă de două-trei zile în care dialogurile, întâlnirile, confruntările de opinii vor fi posibile, dar fără rezultate semnificative, ba, chiar, ele ar putea fi presărate cu reticențe și piedici de ordin familial care se răsfrâng în chip negativ asupra unui ideal profesional la care nu vor să renunțe.

Continuarea horosocpului pe libertatea.ro.

loading…
Sursa articol: aici

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Horoscop
Etalare zilnică RUNE mistice pe ZODII, MARŢI 17 septembrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 septembrie 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu …

Horoscop
NOU! Horoscop BANI şi SUCCES săptămânal, 16-22 septembrie 2019. Predicţii spre prosperitate pentru zodii!

Horoscopul financiar reprezinta unul din interesele majore ale interpretarilor astrologice, alaturi de horoscopul dragostei. Cum ne este influentata prosperitatea de catre Cosmos, cum ne este directionat norocul sau cum suntem ajutati sa facem actiuni benefice abundentei ? Iata intrebari vesnic actuale si teme preferate ale oamenilor din toate timpurile. "Fa …

Horoscop
Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARŢI 17 SEPTEMBRIE 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce …